Hopp til innhold
 Lappmeis. Foto: Martha de Jong-Lantink, flickr.com
Lappmeis. Foto: Martha de Jong-Lantink, flickr.com
X
Innhald

Lappmeis

Lappmeis, Parus cinctus, er ein 13 cm stor sporvefugl. Han hekkar vanleg i Finnmark, og meir sparsamt lengre sør. Lappmeis er svært stasjonær. Han hamstrar.

 
Redigert og omsett frå Caplex, digital utgåve 2000–2006
Einerett for nynorsk utgåve etter avtale med Cappelen Damm 2009
 

Først publisert: 07.11.2012
Sist oppdatert: 07.11.2012