Hopp til innhold

Kviss frå Festspela 2020

Prøv deg på kviss om litteratur, språk, politikk og anna. For nokre av spørsmåla hjelper det å kjenne til festspeldiktarane frå Dei nynorske festspela 2020, Odd Nordstoga og Stein Versto. 

Kvissen var festspelkviss under Festspela 2020. Konkurransen med premiar er avslutta, men det er framleis høve til å teste seg sjølv.  

Vinnarane av festspelkvissen 2020 er kåra. Du finn meir informasjon om dette her

Trykk her for å starte kvissen


På mobil må du trykke på «View in browser» i starten på kvissen. 


Problem med å starte kvissen? 

Vi tilrår å ikkje bruke nettlesaren Safari på Mac og iPhone. Dersom du brukar Safari, kan innstillingar for informasjonskapslar (cookies) hindre kvissen i å starte. Dersom du brukar Safari, må du godkjenne bruk av informasjonskapslar. Slik gjer du det:

På Safari på Mac: Klikk på «Safari» -> «Valg» -> «Personvern» og klikk vekk haka på både «Forhindre nettstedsporing» og «Blokker infokapsler».
På Safari på iPhone: «Innstillinger» -> «Safari» -> «Personvern og sikkerhet». Skru av både «Ikke spor mellom nettsteder» og «Blokker alle infokapsler».

Nokre nettlesarar kan også hindre kvissen i å starte om blokkering av sprettoppvindauge (pop-up) er på, spesielt på Safari på Mac og iPhone. Sjekk derfor om dette kan vere årsaka dersom kvissen ikkje startar. Her er ei rettleiing for korleis du slår av blokkering av sprettoppvindauge i ulike nettlesarar.

Først publisert: 30.12.2019
Sist oppdatert: 16.06.2020